Не дай себе обдурити, читай «ЧЕСНО»

Наш час – це час інформації. Особливо актуально це тоді, коли наближаються вибори, і потрібно отримувати інформацію щодо кандидатів якомога правдивішу, щоб віддати свій голос за людину, яка буде працювати на громаду, а не самого себе. Що ж робити? Вихід є! Ще у 2011 році активістами та волонтерами було організовано громадський рух «ЧЕСНО», завдяки якому пересічні громадяни мають змогу знати все про своїх кандидатів. Яка ж інформація міститься у цьому порталі, розглянемо це детально:

  • Незалежна – наш ресурс не підпорядковується нікому з чинної влади чи олігархів, ми працюємо самі на себе на волонтерських засадах. Кожну інформацію, яку ми отримуємо зі ЗМІ чи наших власних джерел, ретельно перевіряємо.

  • Прозора – ми нічого не приховуємо, в нас все для людей, і кожен може перевірити наші статті та інформацію щодо різних політичних сил.

  • Об’єктивна – наші активісти розглядають кожну ситуацію з різних боків, досягаючи таким чином найбільшої об’єктивності. Саме це може допомогти вам скласти свою особисту думку та визначитися, за кого ви будете голосувати на виборах.

  • Критичний підхід до даних – ретельно вивчаємо кожен крок кандидата, кожен вчинок, без емоцій – логікою та розумом.

  • Інші принципи, які ми використовуємо, щоб надавати нашим читачам дані про політичні сили України.

В цілому саме ці принципи й роблять «ЧЕСНО» електронним ресурсом, який дуже популярний серед населення нашої країни. В містах та селах, де проживає велика кількість людей і де їх дуже мало, по всій території нашої великої країни діють волонтери для того, щоб ви мали змогу зробити свої власні висновки та обрати чесного та правдивого кандидата.

Щоб скористатися сайтом, все, що вам потрібно – це інтернет та здоровий глузд. Ми вже зробили більшу частину роботи по підбору даних щодо політиків і партій, а вам залишається лише обміркувати.

Чекаємо на вас на нашому порталі, завжди раді своїм користувачам. Зауважимо, що наш сайт постійно оновлюється та доповнюється, особливо це важливо в час перед виборами, коли ефір телеканалів забито рекламою різних кандидатів. Ми стаємо острівком, на якому немає пустих та хвалебних речей, а є сухі факти, вчинки, статті про фінансування та бізнес обранців.

Громадський рух «ЧЕСНО» заснований для підтримання демократії у країні, щоб кожен громадянин міг сам простежити шлях людини, за яку він хоче голосувати і яку він бачить при владі.

Джерело: Chesno