Сервіс здорового харчування FoodEx — чому це вигідно і кому потрібно

Хочете схуднути або маєте потребу в спеціальній спортивній дієті? Скористайтеся сервісом FoodEx, він не тільки складе меню, але і доставить готову правильну їжу додому.

Стояти біля плити більше не потрібно, довірте це фахівцям FoodEx бере на себе всю турботу про здорове харчування своїх клієнтів:

  • Розробляє меню в залежності від поставленої мети.
  • Готує страви для раціону, складеного дієтологом.
  • Доставляє їжу за вказаною адресою в точно зазначений термін.

Послуги сервісу FoodEx корисні всім, хто займається спортом, хоче скинути кілька кілограмів або просто стежить за фігурою, але не має можливості самостійно складати раціон в силу відсутності необхідних знань або часу.

Як працює FoodEx

Принцип дуже простий. Для початку потрібно зайти на сайт і вибрати програму харчування, яка підходить саме вам — схуднення, набір маси, підтримка форми.

Якісна дієтична їжа з доставкою — це справжній порятунок для спортсменів і людей, охочих схуднути, особливо з урахуванням того, що раціон складає професійний дієтолог.

Переваги замовлення здорової їжі в FoodEx

Спортсменам, які хочуть досягти певного результату, важливо правильно харчуватися. Але справа не тільки в цьому, також необхідно строго дотримуватися періодичність прийому їжі. Проблема в тому, що у сучасної людини не залишається часу на ходьбу по магазинах і стояння біля плити, тим більше приготування дієтичних страв віднімає ще більше часу і сил. Сервіс FoodEx вирішує цю проблему.

Чому FoodEx

У сервісів доставки здорового харчування є багато переваги, а у FoodEx їх ще більше:

  • професійний колектив, включаючи досвідченого дієтолога
  • приготування їжі зі свіжих продуктів
  • широкий вибір страв (список постійно поповнюється)
  • суворе дотримання правил приготування дієтичної їжі.

Клієнти отримують найрізноманітнішу їжу, адже дієтична їжа зовсім не означає, що ви будете харчуватися нудно і несмачно! Наприклад, раціон може включати в себе білу рибу з овочами, котлети з яловичини, запіканку з вишнею, овочевий салат та ін.

Так що, якщо хочете схуднути або вирішити питання спортивного харчування, звертайтеся в сервіс FoodEx, який не тільки розробить для вас оптимальний раціон і приготує страви, але і доставить їх додому. Доставка здорового харчування відбувається кожень день вранці — кур’єр приїде до вас та передасть спецїальний бокс, який зберїгає страви свіжими. А ще його можна взяти з собою на роботу.