Все про фарбу


Кожен раз, приступаючи до ремонту своєї улюбленої квартири, будинку або гаража перед нами постає завдання вибору будматеріалів.

Велика кількість вибору часто ставить в тупик покупця, адже час не стоїть на місці, змінюються технології виробництва, а замість, здавалося б, у же давно відомих і добре зарекомендували себе матеріалів для будівництва, таких, як наприклад;

фарби ПФ 115, Грунтовки ГФ, ПФ 266, бітумна мастика, бітумний праймер, органічні розчинники приходять більш сучасні акрилові водоемульсійні інтер’єрні та фасадні фарби, грунтовки, полімерні гідроізоляційні мастики без запахів, які набагато легше використовувати в будівництві, також нешкідливі для здоров’я людини, недорогі у виробництві.

Принципи роботи з новими матеріалами простіше і легше, ніж раніше, знову ж на прикладі Sniezka в Україні, тепер не потрібно думати, чим її розбавити до потрібної консистенції оліфою, сольвентом, Уайт — спіритом, розчинником 646 або гасом — досить простий води, також водоемульсійні акрилові фарби легко видалити з практично з будь-якої поверхні.

Щороку на ринок будівельних матеріалів виходять нові бренди і виробники, деякі з них роблять ставку на рекламу і активний маркетинг для просування своїх продуктів. Інші дають заділ на якість і стабільність, а покупець в свою чергу не завжди готовий витрачати час на порівняння технічних характеристик, перераховувати фасування, пакування, переводити літри в кілограми і т. д.