Світильники Nowodvorski: нестандартне рішення для освітлення будинку

На нашому сайті ви знайдете великий вибір світильників від польського бренду Nowodvorski. Вироби цієї компанії відомі не тільки своєю якістю, але і стильним дизайном. Світильник Nowodvorski — це ідеальне рішення для тих, хто цінує не тільки функціональність, але і зовнішній вигляд освітлювальних приладів. У каталозі нашого магазину ви знайдете пристрої для різних типів інтер’єру. Ми гарантуємо оригінальність кожного виробу і його високу якість.

Світильники від Nowodvorski: особливості та переваги

В асортименті бренду — світильники спрямованого освітлення, трекові, споти, а також бра Nowodvorski. Кожна з цих груп затребувана не тільки для побутового використання, але і для комерційного. Продукція бренду дозволяє комплексно підійти до вирішення проблеми освітлення, адже тут можна купити все, що для цього необхідно.

За допомогою бра Nowodvorski, купити які можна в нашому магазині, а також інших видів пристроїв, ви створите інтер’єр з нестандартними і оригінальними рішеннями. Якщо ви хочете підкреслити свій небанальний смак, створити щось особливе, то для освітлення обирайте саме продукцію бренду Nowodvorski.

Виробник відомий не тільки у себе на батьківщині, але й в Європі, де він займає лідируючі позиції. Для виробництва світильників використовується якісна сталь, алюміній, пластик, текстиль, кераміка, дерево та скло. Є захист від пилу і вологи, що продовжує термін служби. Однак, встановлювати обладнання у вологих приміщеннях не рекомендується.

Бра, підсвітка для картин Nowodvorski

Переваги освітлювальних приладів:

1. Різноманітність дизайну — виробник пропонує незвичайні конструктивні рішення. Ви можете підібрати як класичний варіант, так і більш сучасний.

2 Висока якість — для виготовлення використовуються тільки кращі матеріали, в процесі проводиться суворий контроль, кожен світильник проходить фінальну перевірку.

3. Екологічна безпека — вироби виконані у відповідності зі строгими стандартами ЄС. Під час роботи в повітря не потрапляють токсичні речовини, в них немає деталей, які легко б’ються.

При цьому, виробник встановлює прийнятні ціни на весь асортимент. Таким чином, ви отримуєте ексклюзивну продукцію без завищеної вартості. Зі свого боку, наш магазин надає офіційну гарантію від виробника, якість і доступні ціни.

ТМ Nowodvorski Lighting — це один з найбільших і найбільш відомих у всьому світі польских виробників різноманітних світлотехнічних товарів.

Источник: https://16a.com.ua