Десять корисних порад щодо вибору шафи-купе

Яка домівка сьогодні обходиться без шафи-купе? Подібні конструкції стали оптимальним рішенням для зберігання великої кількості речей на невеликій території. Звичайно, не кожен з нас живе у малогабаритних квартирах, але шафу-купе встановлюють і у просторих приватних будинках. Шафа-купе уявляє собою конструкцію з міцного каркасу, доповнену розсувними дверцятами. Шафу оснащують полицями різної величини, висувними шухлядами, вішалками та іншим. Щоб придбати якісні меблі, сьогодні не потрібно відправлятися до магазину, достатньо відвідати сайт інтернет-магазину «Mebli CITY» та придбати все необхідне.

Як підібрати оптимальну шафу-купе для оселі

Найголовнішою перевагою шафи-купе виступає економне використання простору. Сучасний меблевий ринок пропонує безліч моделей шаф-купе, що різняться своїми розмірами та модифікаціями. Шукаєте якісні меблі в Івано- Франківську, інтернет-магазин «Mebli CITY» допоможе. Консультанти магазину допоможуть вибрати оптимальний варіант шафи для Вашого помешкання та швидко організують доставку.

На що ж звернути увагу під час вибору шафи-купе? Головними чинниками при виборі виступають:

  • матеріал корпусу;
  • розмір шафи;
  • формат шафи (вбудована чи корпусна);
  • внутрішнє наповнення;
  • якість фурнітури;
  • наявність освітлення.

Отже, спочатку потрібно визначитись із матеріалом, з якого виготовляється корпус шафи (найчастіше використовуються ДСП чи МДФ). Останній вирізняється більшою екологічністю, але й коштує більше. МДФ піддається різним видам обробки, тому цей матеріал дає більше можливостей.

Важливим моментом у виборі шафи є її розмір. Перш за все потрібно визначитись із місцем, де буде розташована майбутня шафа. Усі величини виробу мають бути гармонійно підібрані, щоб готовий виріб не виглядав занадто громіздко. Для невеликих приміщень підбирають шафи невеликих розмірів, а для просторих підійдуть габаритні шафи.

Шафа-купе може бути вбудованою або ж корпусною. Вбудовані моделі можуть не мати основи. Тоді деталі наповнення шафи будуть кріпитися до стін, а це не завжди можливо. Тим, хто полюбляє постійно змінювати розташування меблів, слід зупинитись на корпусних моделях.

Наповнення шафи залежить від потреб людини. Наявність різноманітних полиць, висувних ящиків, вішалок залежить від того, що має зберігатись у шафі. Наприклад, якщо шафу-купе підбирають у кімнату до дівчини-підлітка, то їй зовсім не потрібен утримувач для краваток, у той час, як для ділової людини без нього не обійтись. В інтернет-магазині «Mebli CITY» представлений великий асортимент шаф-купе, серед яких точно знайдете саме те, що потрібно Вам.

У шафі-купе важливу роль відіграють дверцята. Оскільки вони рухаються, мають витримувати велике навантаження. Обираючи шафу-купе, слід обрати надійну та міцну фурнітуру, і якісні матеріали.