Дистанційне керування на екскаваторах Cat

Cat Command для екскаваторів забезпечує дистанційне керування деякими екскаваторами Cat, підвищуючи безпеку роботи машини та знижуючи при цьому стомлюваність оператора. Шість екскаваторів Cat з розмірами від 20 до 40 метричних тонн – Cat 320, 323, 326, 330, 336 і 340 – тепер можуть бути оснащені конфігураціями дистанційного керування в режимі прямої видимості або без видимості.

Екскаватори Cat виготовляються за командою за допомогою встановленого дилером польового комплекту для нових або існуючих машин парку. Комплект включає кілька камер для роботи поза лінії майданчика з командної станції, які пропонують вид на область і потік відеопотоків на місці. Індикатори, мікрофон, бездротовий приймач та антена також встановлені на верхній частині кабіни.

Запчастини на екскаватори Катерпілар і дизельні двигуни Кат завжди в наявності на складі ТД Технокомплект, переходьте за посиланням, звертайтеся. Менеджери-консультанти завжди готові допомогти.

Командні елементи керування дозволяють користувачам відчувати ту саму реакцію машини, начебто вони працювали з кабіни, що дозволяє підтримувати продуктивність на безпечній відстані. Grade Assist, Swing Assist та E-Fence також можуть бути встановлені, активовані та деактивовані віддалено.Екскаватори перемикаються між дистанційним та ручним керуванням за допомогою перемикача рівня землі.

екскаватори Катерпіллер

Командна система включає два різні варіанти віддаленого управління. Консоль забезпечує лінійне керування машиною за допомогою компактної консолі. Пропонуючи керування машиною на відстані до 437 ярдів, консоль керує всіма функціями екскаватора. Вбудовані функції безпеки зупиняють рух екскаватора, якщо натиснути пульт дистанційного відключення, втрачається бездротовий зв’язок або консоль нахиляється більш ніж на 45 градусів від нормального робочого положення.

Конструкція станції включає джойстик і ножні педалі управління. Універсальні кріплення для екрана, розташовані перед користувачем, забезпечують легкий огляд дисплеїв камери екскаватора, тоді як сенсорні монітори, схожі на дисплей у кабіні, забезпечують керування машиною.

За словами Cat, Command for Excavating також пропонує вирішення проблеми нестачі робочої сили, відкриваючи можливості для людей з фізичними обмеженнями, які заважають їм залізти в обладнання.

Стаття від ТД Технокомплект.